Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek

Felhasználási feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (“Feltételek”, “Megállapodás”) a Weboldal üzemeltetője (“weboldal üzemeltetője”, “mi”, “mi” vagy “mi”) és Ön (“Felhasználó”, “Ön” vagy ” „). Ez a megállapodás meghatározza a http://nutsco.hu weboldal és bármely terméke vagy szolgáltatása (együttesen “Webhely” vagy “Szolgáltatások”) használatának általános feltételeit.

Linkek más weboldalakhoz

Bár ez a weboldal más webhelyekhez is kapcsolódhat, közvetlenül vagy közvetve nem jelentünk semmiféle jóváhagyást, társulást, szponzorálást, jóváhagyást vagy kapcsolatot a kapcsolódó weboldalakon, kivéve, ha ezt kifejezetten megemlítettük. Nem vagyunk felelősek a megvizsgáláshoz vagy az értékeléshez, és nem garantáljuk a vállalkozások, magánszemélyek vagy a webhelyek tartalmát. Nem vállalunk semmilyen felelősséget bármely más harmadik fél akcióiért, termékeiért, szolgáltatásaiért és tartalmáért. Gondosan át kell tekintenie az olyan weboldalakon található jogi nyilatkozatokat és egyéb felhasználási feltételeket, amelyekhez a weboldalon keresztül érkezik. A más webhelyeken kívüli webhelyek összekapcsolása saját felelősségére történik.

Reklámok

A weboldal használata során a hirdetők vagy a szponzorok promócióiban részt vehetnek, vagy részt vehetnek azokon a termékeken vagy szolgáltatásokon keresztül, amelyek a Weboldalon keresztül mutatják be termékeiket vagy szolgáltatásaikat. Bármely ilyen tevékenység, valamint az ilyen tevékenységhez kapcsolódó bármely feltétel, feltétel, garancia vagy megjelenítés kizárólag az Ön és az alkalmazandó harmadik fél között áll fenn. Nem vállalunk felelősséget bármely ilyen levelezésért, vásárlásért vagy promócióért Ön és bármely harmadik fél között.

Változások és módosítások

Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor módosítsuk a jelen Megállapodást vagy a Webhelyre vagy a Szolgáltatásokra vonatkozó irányelveinket, amelyek a jelen Weboldalon frissített változat közzétételét követően hatékonyak. Ekkor frissítjük az oldal alján található frissített dátumot. A weboldal folyamatos használata a fenti változtatások után az Ön hozzájárulását adja az ilyen változtatásokhoz.

E feltételek elfogadása

Ön tudomásul veszi, hogy elolvasta ezt a megállapodást, és elfogadta az összes feltételét. A Weboldal vagy annak szolgáltatásai használatával Ön vállalja, hogy a jelen Megállapodás kötelezõ. Ha nem ért egyet a jelen Megállapodás feltételeinek való megfelelésben, Ön nem jogosult arra, hogy a Webhelyet és annak szolgáltatásait használja fel.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése van a Szerződéssel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

Ezt a dokumentumot legutóbb 2017. szeptember 13-án frissítettük

Write a Reply or Comment