Cégbemutató

Cégbemutató

Cégünk, a NUTS Co. Kft 1995-ben alakult, így immáron 22 éves tapasztalattal biztosítjuk profizmusunknak köszönhetően a lehető legmagasabb minőségi normákat Ügyfeleinknek.

A megbízhatóság szó mára szilárdan összeforrt cégünk nevével, ennek bizonyítéka számos referenciamunkánk. Sikereink egyik titka a minőség garantálása mellett a folyamatos megújulás, valamint nyitottságunk az új dolgok felé, igényünk a fejlődésre.

Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt minőség döntően a kiválasztásnak,illetve ennek eredményeként a megbízható és jól képzett munkatársainknak és tapasztalt munkavezetőinknek köszönhető, akik kiválasztásánál szakmai és emberi szempontok egyaránt fontosak, továbbképzésükről, fejlesztésükről pedig folyamatosan gondoskodunk.

Tevékenységi körünk nem csupán a takarításban merül ki, hiszen a napi karbantartó- és nagytakarítás mellett (irodaházakban, középületekben, bevásárló központokban, üzemekben) biztonsági szolgálatot is biztosítunk igény szerint (recepciós szolgáltatásunk és őrzésünk egyaránt igénybe vehető), valamint kiegészítő szolgáltatásunk része, hogy nem csak belül, de kívül is odafigyelünk a részletekre, legyen szó külső kertek gondozásáról, kertészetről, vagy hó eltakarításáról.

Számunkra fontos, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk ügyfeleinknek, amit a folyamatos ellenőrzéssel garantálunk. Minden munkahelyünkön megbízott csoportvezető dolgozik, aki irányítja és folyamatosan ellenőrzi a napi munkát, közvetlen kapcsolatot tart a megbízó képviselőivel, rendszeresen tájékoztatja a területi vezetőt. Speciális takarítási feladatok esetében kizárólag az ellenőrzésre is alkalmazunk kontrollert, aki naponta számol be a menedzsmentnek tapasztalatairól. Ügyfeleinkkel többszintű és rendszeres kapcsolatot tartunk,így biztosítva a rendszeres visszajelzést,aminek eredményeképpen folyamatosan ügyfeleink igényeihez tudjuk igazítani szolgáltatásainkat.

A NUTS Co Kft az OKBI és az ÁNTSZ által minősített és engedélyezett környezetbarát tisztítószereket alkalmaz, melyek megfelelnek az MSZ EN ISO 14001 szabványelőírásainak. Tisztítószereink a HENKEL,TANA illetve KIEHL cég termékei. Az egyes területekhez alkalmazandó keverékeket minden esetben a fenti cégekszakmai képviselőjének bevonásával alakítjuk ki. Cégünk immár 4. éve rendelkezik BISNODE tanusítvánnyal, amely igazolja, a magyar cégek legjobb 10%-ba tartozunk.

Cégünk rendelkezik ISO 14001 és ISO 9001 minőségbiztosítási tanusítványokkal.

Cégünk 2016-ban bővítette tevékenységi körét és egy 450 m2 alapterületű - saját tulajdonban lévő - mosodát nyitott ahol a legkorszerűbb gépekkel és környezetbarát vegyszerekkel, a minőséget kiemelten kezelve végezzük a mosodai munkákat.

A Tőlünk megszokott precizitás és tökéletességre törekvés vállalkozásunk e részén is maximálisan érvényesül, a legkorszerűbb gépekkel és környezetbarát vegyszerekkel tartjuk szem előtt a minőséget.

Mosodai szolgáltatásunk széleskörű választéka várja kedves már meglévő, és leendő ügyfeleinket egyaránt, kezdve a textil tisztításától a vasalásán át a folttisztításig minden munkafolyamatot érintve. Ügyfeleink részére természetesen biztósítjuk a próbamosás lehetőségét.

Gépeink PRIMUS márkájúak, a szervizelésüket a Kühlker Kft látja el.

Szállítás a hét minden napján!

Nálunk nincs kosz, ami túl koszos lenne!