Takarítás

Takarítás

Cégünk a legapróbb részletekig kiterjedően garantálja a minőségi szolgáltatást épületen kívül és belül egyaránt, legyen szó bevásárlóközpontok, irodák, vagy üzemek takarításáról, kezdve az eladótértől egészen a vizesblokkig, étkezőkön át, magába foglalva a laminált bútorokat is. Legyen a felület üveg, fa, PVC, kerámia, mi minden letakarítunk!

Mindezt három lépésben – elsőként a felületekhez közvetlenül nem kapcsolódó szennyeződéseket távolítjuk el (értsd alatta: seprés, portalaníts, porszívózás), ezt követően a makacsabb szennyeződéseknek üzenünk hadat, vegyszeres oldattal – természetesen a megfelelő koncentrátumot alkalmazva, végezetül pedig állagmegóvásként a felületkezelést követően az elért tisztasági állapot konzerválása a cél.


Munkafolyamataink, a takarítás során általunk használt eljárások felületre lebontva:

• Kerámia padló, oldalfal:
A kerámia padlólap tisztítása felsöpréssel és nedves felmosással történik, mely során a nedves felmosáshoz felhasznált tisztítószernek biztosítani kell a padlólapzsírtalanítását, fertőtlenítését, csúszásmentességét. Az oldalfelületen ugyancsakgarantáljuk vegyszereinkkel a zsírtalanítást, fertőtlenítést,de itt még ügyelünk a megfelelő fényhatás elérésére is.

• Linóleum (PVC padló):
A linóleum tisztítása felsöpréssel és nedves felmosással történik, hasonlóan a kerámia padlóhoz. Itt azonban a nedvesfelmosáshoz megfelelő adalékanyagok hozzáadásával biztosítjuk a csúszásmentességet, illetve a fokozottabb fényhatás elérését.

• Eladótér, folyosók: Ezen területek tisztítása nedves felmosással történik,a felmosás takarító kocsi igénybevételével végezzük. A felhasznált tisztítószerek antiszeptikushatásúak,antisztatikus tulajdonságúak és csökkentett habzásúak, száradásután csúszásmentes felületet biztosítanak.

• Csempeburkolatok, WC-kagylók, mosdók:
A felületek tisztítása nedves lemosással történik. Tisztítóanyagként csak fokozottfertőtlenítő hatású és vízkőoldó szereket használunk.

• Ajtók, kilincsek körüli területek:
Ezen felületek tisztítása nedves lemosással történik.Az ujjnyomok eltávolítása fertőtlenítőszerekkel,járványidőszakban(példának okáért influenza)speciális fertőtlenítőeljárással megy végbe a tisztítás.

• Laminált felületű bútorok:
Tisztításuk nedves lemosással, azt követően szárazra törléssel és bútorápolószerek alkalmazásával történik.

• Tükrök, üvegfelületek,polcok:
A tükrök, üvegfelületek tisztítása speciális üvegtisztító eszközök felhasználását igényli, mely a tisztítás után csepp-és foltmentes felületet biztosít.

• Csövek, radiátorok, klímaberendezések:
A csövek,radiátorok tisztítása nedves lemosással,hő stabil, illatmentesanyaggal történik. A klímaberendezés tisztításához a megfelelő takarítóeszközökszükségesek, mellyel a szennyeződés hatékonyan eltüntethető, valamint aberendezés sérülésmentességét is biztosítja.

• Kapcsolók, konnektorok:
Általában száraz portörléssel, erős szennyezettség esetén zsíroldó hatású szerrelés nedves lemosással végezzük tisztításukat.

• Hulladékgyűjtők, hamutartók:A naponta történő folyamatos ürítés során a takarítószemélyzetünk ellenőrzi a gyűjtő edények állagát és tisztaságát,lehetőség szerint nylon gyűjtőzsákokkallátja el azokat.A szemétgyűjtők tartalmát az Önök igénye szerint cégünknél alkalmazott és azISO szabvány által előírt harmadik generációs szelektív hulladékgyűjtőmódszerrel gyűjtjük. A hamutartók tisztítása nedves lemosással történik. Efeladat elvégzése napi rendszerességgel történik.

• Konyhák, Személyzeti étkezők:
A helységben található konyhai bútorok tisztítása a mindenkori igényeknekmegfelelő technológiával és takarítószerek igénybevételével történik. Azélelmiszertároló berendezések tisztítását, fertőtlenítését heti illetve szükségszerinti gyakorisággal végezzük el - ügyelve az érintésvédelmi szabályok szigorúbetartására. A mosogató, csempefal tisztítása fertőtlenítőszeres tisztítássaltörténik.A konyhai/elektromos gépek tisztítása az előzőekhez hasonlóan történik,azonban ezt a tevékenységet naponta szükséges elvégezni.

• Ablakok, üvegfelületek tisztítása:
Az ablakok tisztítása speciális eszközökkel,illetve speciális üveg- éstükörtisztítószerek alkalmazásával történik, melyek biztosítják az üvegfelületekfoltmentes száradását. A fémkeretek tisztítására savmentes, zsírtalanító hatásútisztítószereket alkalmazunk.